24 år, Oslo
Status:
Singel
Søker:
Ingenting
Høyde:
172 cm
Bygning:
Normal
Hårfarge:
Mørk
Øyne:
Grønn
Sist besøk:
Over en måned
Medlem i:
2659 dager
Visninger:
684
Credits:
1 709
blablalbalblabla tjene creds til sms 14. des. 2010
Alternativer

Siste besøkende

Besøk akslings profil
Besøk SnikendeTullteppes profil
Besøk H3ts profil
Besøk sweetheart007s profil
Jeg er her for gratis sms og ikke noe mer, er ikke no vits i å sende meg melding.Takk:)


Skriv i gjestebok
Du må logge inn for å skrive i gjesteboken!
Biipno 12 år, Oslo, 22. feb. 2012
Hei, bare en kort beskjed: Biip.no har nå lansert sitt eget forum! :-) Treff nye venner, diskuter interessene dine eller spør andre om hjelp til de store spørsmålene i livet ditt.. Besøk Biip.no's diskusjonsforum og kom i gang i dag!
Se samtale
false
spillno 9 år, , 10. mai. 2011
Hold deg oppdatert på nedetiden til Playstation Network, det nye Tomb Raider-spillet, Duke Nukem Forever og masse, masse annet. Spill.no gir deg spillnyheter, anmeldelser, spillforum og mer. Klikk her for å besøke Spill.no i dag!
Se samtale
false
Bloggr 33 år, Oslo, 11. mar. 2011
Hei, kort spm: Liker du å blogge? Nå er det kommet en konkurrent til Blogg.no som heter Bloggr.no. Hos oss får du gratis blogg og muligheten til å nå tusenvis av nye lesere. Klikk her for å komme i gang nå!
Se samtale
false
Biipno 12 år, Oslo, 03. mar. 2011
Hei, har du iPhone? Visste du at vi i Biip.no har lansert en egen iPhone-app som du kan sende gratis SMS fra? Klikk her for å laste ned gratis i AppStore!
Se samtale
false
lavadome1 46 år, Halden, 13. feb. 2011
hei elma, håper helgen din har vært okay, jeg har selv tatt en tur med strømstad-sandefjord båten. Jeg pleier å ta den noen ganger i året. Ha en fin søndags kveld da å lykke til med atter en ny arbeidsuke. :)
Se samtale
false
lavadome1 46 år, Halden, 12. des. 2010
da er vi to om den saken elma. Jeg også er her kun for å kunne sende gratis sms. Det med å tjene credits er noe de akkurat har startet med. Synes det er noe ræl men jeg bare logger av og på for å tjene nok til å sende mine meldinger. Ha en fin dag da :)
Se samtale
false