Send gratis SMS uten registrering?

Biip.no er et av Norges største nettsamfunn med 500.000 medlemmer. Samtidig er vi også en av Norges største tilbydere av gratis SMS på internett. Hver måned sender våre medlemmer hundretusenvis av gratis SMS fra nett - helt gratis og uten forpliktelser.

Vil du sende gratis SMS? Har du lett gjennom andre gratis SMS-sider på internett og funnet ut at de ikke tilbyr gratis SMS-meldinger uten registrering - og at de uansett ofte ikke er gratis? Da burde du vurdere å bli medlem av Biip.no. Vi tilbyr ikke gratis SMS uten registrering, fordi vi er avhengig av å verifisere mobilnummeret ditt for å kunne meldinger i ditt navn - men til gjengjeld tar vår registrering bare 2 minutter.

Tjenesten er helt gratis og anonym og som medlem kan du sende ubegrenset gratis SMS hver måned. Du får ditt eget mobilnummer som avsender, slik at mottakeren kan svare på meldingen direkte til din mobiltelefon. Du kan lagre navn og mobilnummer til venner og bekjente i din egen digitale telefonbok - og du får historikk over alle dine sendte SMS-meldinger.

I løpet av få minutter kan du begynne å sende gratis SMS på nett. Klikk på lenken nedenfor og bli medlem i dag!

Hvorfor bli medlem av Biip.no?
  • 100% gratis og uforpliktende medlemsskap
  • Send ubegrenset gratis SMS hver måned
  • Send SMS på nett fra ditt eget nummer
  • Få historikk over sendte SMS-meldinger
  • Ingen reklame i SMS (gjelder Pluss-brukere)

Registrer som medlem