christian8311
34 år, Oslo
Status:
Singel
Søker:
Kjæreste
Høyde:
180 cm
Bygning:
Normal
Hårfarge:
Brun
Øyne:
Blå
Sist besøk:
Over en måned
Medlem i:
2518 dager
Visninger:
34
Credits:
1 057
Alternativer

Siste besøkende

Besøk sweetheart007s profil
heysann  jeg heter christian og er 27 år fra gjøvik ,men bodd i oslo i 7 år .jeg jobber i barnehage og trives i jobben min ,på fritiden bruker jeg mye på sang og musikk ,jeg holder konserter og går til sangpedagog ,ellers liker jeg å trene med min hund jesper,være sammen med venner ,reise ,og koselige hjemmekvelder med rødvin og film ,eneste jeg mangler er en go gutt i armskroken ..så bare send meg melding ,da blir jeg glad.hilsen christian


Skriv i gjestebok
Du må logge inn for å skrive i gjesteboken!
murrelulle 23 år, Røst, 10. nov. 2012
Hei
Se samtale
false
Biipno 12 år, Oslo, 22. feb. 2012
Hei, bare en kort beskjed: Biip.no har nå lansert sitt eget forum! :-) Treff nye venner, diskuter interessene dine eller spør andre om hjelp til de store spørsmålene i livet ditt.. Besøk Biip.no's diskusjonsforum og kom i gang i dag!
Se samtale
false
janhilmo 86 år, Narvik, 13. aug. 2011
forts. /vi såkalla normale degradert til lågare individs nivå. Samfundsmoralen for nesten, mitt og ditt, rett og gale, på "æra og samvittighet" og hva du vil andre skal gjære mot deg, skal gjære mot andre. Inni dette ligger også det som vi kaller moralnormer. Alt er en del av vår gamle kultur, som nu er søndersliten og det moralske er borte.. Truskap i tjeneste og dugelighet, påliteleg og pliktfyllande. Nutidi rekner moral for å være bare sex. Det er bare en liten del av samfundsmoralen.. Bli ved i truskap i ditt arbeide, bårni er vare før svik. Lukka til med livet. Shalom.
Se samtale
false
janhilmo 86 år, Narvik, 13. aug. 2011
Kjære barnehageonkel. Godgut før deg kan eg ikje væra. Eg er før gamal og er på den andre sida av grensa. Men tross det og alder, har eg kome so langt i å bearbeida tolleranseevna, at eg ser alle menneskje som likeværd.. Vi er fødd til det vi er, ikke valgt det sjøl. Og ikje har nåkon bestemt. Vi er alle eit produkt av naturen, og hva den gjev, må vi takka og elska det vi fekk, til vitenskapen har anna alternativ, men fins det so langt? Vi er alle født med fri vilje til å velja på eige ansvar når vi kjem til mogen skilsmål og alder, men hugs, ikke legning og utsjåande og det kan vi heller ikje da velja. Eg har nærstående, derfor bruker eg huved og vit til nestens beste. Kva kan eg gjev deg anna enn lukka til og lev offentleg som majoriteten. Privatliv velgar vi sjølve når døri er stengd før omver-di.Utagerende liv tjener ikje samfundsnormane. Der har de/vi såkalla n
Se samtale
false
spillno 9 år, , 10. mai. 2011
Hold deg oppdatert på nedetiden til Playstation Network, det nye Tomb Raider-spillet, Duke Nukem Forever og masse, masse annet. Spill.no gir deg spillnyheter, anmeldelser, spillforum og mer. Klikk her for å besøke Spill.no i dag!
Se samtale
false