Denne profilen er stengt

Av personvernsårsaker oppgir vi ikke hvorfor akkurat denne profilen er blitt sperret, men som regel skyldes en slik sperring f.eks. at personen:

  • Har utvist upassende oppførsel mot andre.
  • Har lagt ut upassende bilder eller lign.
  • Har hatt flere medlemsprofiler.

I mindre alvorlige tilfeller vil profilen gjenåpnes av Biip.no Kundeservice etter en angitt periode; mens den ved mer alvorlige tilfeller vil forbli stengt til evig tid.

Alle medlemmer på Biip.no er underlagt de generelle medlemsreglene - og følgende sett med trivselsregler.

Disse trivselsreglene skal sørge for at alle medlemmer av Biip.no trives, og er en helt selvfølgelig ting for de aller fleste av oss. Allikevel er det alltid noen som skal prøve å ødelegge for andre, og det er disse menneskene våre trivselsregler er skrevet for.

§1: Vær mot andre, som du vil at andre skal være mot deg
Dette er det første budet på Biip.no Nettsamfunn: Du skal være mot andre, som du selv vil at de skal være mot deg. Dersom du bare følger denne éne regelen, så burde du klare deg bra på Biip.no.

§2: Vis normal høflighet med andre
Noe vi her i Biip ser er et visst problem, er medlemmer som rakker ned på andre - f.eks. når de legger ut bilder av seg selv i bildealbumet sitt. Før du skal poste nedsettende kommentarer om en annen - tenk deg om: Ville du satt pris på kommentarer?

Hvis du fremdeles lurer på hvorfor akkurat denne profilen er stengt, så kontakt kundeservice@biip.no.

Hvis du mot formodning er eier av denne profilen, og ønsker den gjenåpnet, ber vi deg sende oss en begrunnelse på kundeservice@biip.no.

Takk for oppmerksomheten!

Hilsen,
Erling Løken Andersen
Daglig leder