36 år, Oslo
Status:
Singel
Søker:
Flørt
Høyde:
185 cm
Bygning:
Normal
Hårfarge:
Mørk
Øyne:
Grønn
Sist besøk:
Over en måned
Medlem i:
2508 dager
Visninger:
21
Credits:
1 035
Alternativer

Siste besøkende

Kunstmaler og musiker, entreprenør og opportunist. Avhengig av brokkoli og cappucino (hver for seg). Energisk på ting jeg brenner for, ellers ganske arbeidssky. Eksistensialist på heltid, så hvis du føler du har forstått meningen med livet er jeg åpen for forslag. 

Livsnyter. Glad i å teste spennende drinker og nye utesteder. Glad i god mat og god musikk. Trives ekstra godt i fine omgivelser og har interesse for interiør og arkitektur.

Jenta jeg til slutt faller for er nødt til å ha en positiv innstilling til livet, ha mye (og dårlig) humor, være glad i å reise, og prøve nye ting. Du må være selvsikker og vite hva du vil i livet, og ikke være redd for å gripe sjangsen når du ser den. Du bør like å ta vare på deg selv, og en interesse for klær og mote er positivt. Du bør være flink med mennesker og sosial. Er svak for jenter som har øye for kunst, og elsker å gå på åpninger og utstillinger. Du må være livlig, humoristisk, til å stole på, sosialt smart, sosial og oppegående.

Drømmejenta har interesse for kunst eller musikk, er leken, nysgjerrig og snill.

Jeg lager for det meste oljemalerier og konseptkunst og noe foto. Leser bøker om alt mulig rart, og har fylt opp hodet med masse unyttig informasjon jeg sikkert aldri kommer til å få bruk for.

Liker å se film, og har etterhvert forstått greia med serier også.

Hvis du er fan av å SE på sport så bør du egentlig sjekke ut profilen til noen andre her inne. Jeg sovner av å se på folk som løper etter en ball.


Skriv i gjestebok
Du må logge inn for å skrive i gjesteboken!
tulla2 31 år, Bamble, 04. des. 2012
Ha en fin dag=)
Se samtale
true
Biipno 12 år, Oslo, 22. feb. 2012
Hei, bare en kort beskjed: Biip.no har nå lansert sitt eget forum! :-) Treff nye venner, diskuter interessene dine eller spør andre om hjelp til de store spørsmålene i livet ditt.. Besøk Biip.no's diskusjonsforum og kom i gang i dag!
Se samtale
false
spillno 9 år, , 10. mai. 2011
Hold deg oppdatert på nedetiden til Playstation Network, det nye Tomb Raider-spillet, Duke Nukem Forever og masse, masse annet. Spill.no gir deg spillnyheter, anmeldelser, spillforum og mer. Klikk her for å besøke Spill.no i dag!
Se samtale
false