23 år, Godvik
Status:
Vil ikke si
Søker:
Vil ikke si
Høyde:
0 cm
Bygning:
Vil ikke si
Hårfarge:
Vil ikke si
Øyne:
Vil ikke si
Sist besøk:
Over en måned
Medlem i:
3248 dager
Visninger:
480
Credits:
2 620
Alternativer

Siste besøkende

Besøk SnikendeTullteppes profil
Besøk odims profil
Besøk akslings profil
-Johnstad- har ingen tags
Julie Johnstad

Call of Duty - Modern Warfare 2 / Black Ops / Modern Warfare 3
Xbox Live: Foreign Jewels

Follow merg  Twitter: foreignJewels 


og besøk www.teamforeign.com !  

ECL3, EGL4


Grats sms! :-)


Skriv i gjestebok
Du må logge inn for å skrive i gjesteboken!
Biipno 12 år, Oslo, 22. feb. 2012
Hei, bare en kort beskjed: Biip.no har nå lansert sitt eget forum! :-) Treff nye venner, diskuter interessene dine eller spør andre om hjelp til de store spørsmålene i livet ditt.. Besøk Biip.no's diskusjonsforum og kom i gang i dag!
Se samtale
false
helsedirektoratet 30 år, Oslo, 10. jan. 2012
Hverdagshelt? Ta testen her!
http://kampanje.helseogsosialfag.no/
Liker du å hjelpe andre? Ta testen, løs utfordringene og se om du passer som helsefagarbeider. Møt tre veldig ulike bloggere, følg bloggstaffeten og lær masse om skole- eller jobbhverdagen som helsefagarbeider.
Se samtale
false
spillno 9 år, , 10. mai. 2011
Hold deg oppdatert på nedetiden til Playstation Network, det nye Tomb Raider-spillet, Duke Nukem Forever og masse, masse annet. Spill.no gir deg spillnyheter, anmeldelser, spillforum og mer. Klikk her for å besøke Spill.no i dag!
Se samtale
false
Bloggr 33 år, Oslo, 11. mar. 2011
Hei, kort spm: Liker du å blogge? Nå er det kommet en konkurrent til Blogg.no som heter Bloggr.no. Hos oss får du gratis blogg og muligheten til å nå tusenvis av nye lesere. Klikk her for å komme i gang nå!
Se samtale
false
Biipno 12 år, Oslo, 03. mar. 2011
Hei, har du iPhone? Visste du at vi i Biip.no har lansert en egen iPhone-app som du kan sende gratis SMS fra? Klikk her for å laste ned gratis i AppStore!
Se samtale
false
KrissRemy 25 år, Oslo, 22. jul. 2010
Ja ikkesant! jeg koser meg skikkelig her jeg, hehe dama mi og jeg er her på biip for å kunne sende med hverandre siden jeg bor i UAE, og dette er mye billigere. og da er det veldig gøy når gutter driver å legger til henne helt uten grunn, da driter jeg dem ut. Drit fett!!
Se samtale
false
KrissRemy 25 år, Oslo, 21. jul. 2010
Hehe så bra du er enig! at folk adder andre for at de er deilige og sånt er jo helt på trynet. de mangler jo helt sosial intelligens. Hvis man er 13-14 år så er jo det selvfølgelig greit, men ikke når man er 16 og oppover. Det virker jo som at det er mange snuskete tenåringsgutter som driver å adder random jenter i vennelista si for å se om jentene faktisk gidder å godta, hvis de får positiv respons så skal de prøve å få seg et *****. Jeg sier ikke at jentene er noe bedre, men det var jo et godt eksempel.
Se samtale
false
lineedvardsen 22 år, Skedsmo, 14. mar. 2010
pent profilbilde <3
Se samtale
false
lineedvardsen 22 år, Skedsmo, 25. okt. 2009
pent profilbilde<3
Se samtale
false